fbpx
Meny Stäng

Monica Agelii, Henån. Naturterapeut

Monica Agelii, Naturterapeut finns på 7999 - Alternativguiden

Alla har rätt till perfekt hälsa!

Det är med den inställningen Monica Agelii bemöter varje person som söker till mig.

Klinik SANATOS erbjuder flera behandlingsformer och rådgivning inom komplementärmedicin som kan hjälpa dig på din väg till hälsa och välbefinnande.

 • Hälsoanalys
  Många undrar - Varför mår jag som jag mår? Vad ska jag göra för att bli frisk?
  Om man blir sjuk eller känner sig sjuk så finns det nästan aldrig bara en orsak. Vanligtvis finns det flera anledningar som bidrog till att man till slut blev sjuk.
  Med hjälp av biopatisk kinesiologi kombinerad med min kunskap om kroppen gör jag en hälsoanalys för hela kroppen. Resultatet blir ett individuellt behandlingsprogram som är anpassat för dina unika behov.
 • Ärrvävnadsbehandling
  Behandlingen passar dig som upplever besvär i samband med ditt ärr. Ärr kan negativt påverka vardaglig fysisk rörelse, kroppshållning samt mentalt och emotionellt välbefinnande
  Jag använder McLoughlin Scar Tissue Release-tekniken (MSTR®), som används med stor framgång i mer än 20 länder världen över. MSTR® är en mjuk, icke smärtsam behandlingsmetod. Ofta behövs bara 1-3 behandlingar för att få hållbara resultat. Skillnader kan ofta märkas redan efter första behandlingen.
 • Öronakupunktur
  En behandling vid akut eller kronisk smärta, eller när du behöver hjälp att hantera stress eller beroendebeteende.
  NADA-behandling är en standardiserad form av öronakupunktur som används vid olika former av beroende (som till exempel alkoholberoende eller rökning).
  OrtoAku, en behandling helt utan nålar som kombinerar principer från öronakupunktur och kinesiologi för lokal stimulering av punkter i besvärsområdet.

Föreläsningar och Workshops
Jag kommer gärna till din förening, företag eller annan sammankomst och håller föredrag eller anordnar en workshop inom något av mina specialområden. Kontakta mig för mer information.

 

Varmt välkommen!
Monica Agelii
Klinik SANATOS

Erfarenhet/Utbildning

Filosofie doktor (PhD) medicinsk vetenskap, 2008
Basmedicin 60 hp, Arcanum Skolan 2016-2021
Biopatisk Kinesiologi, Biopatiakademin 2017-2018
Ärrvävnadsbehandling- McLoughlin Scar Tissue Release Technique, Biopatiakademin 2020
Öronakupunktur, Biopatiakademin och Kina-Terapiskolan 2020
Örtmedicin, Botanikan 2021

Förutom mina utbildningar i komplementärmedicin, har jag lång erfarenhet i medicinsk forskning och doktorerade i medicinsk vetenskap år 2008. Jag har forskat på riskfaktorer för kroniska sjukdomar, samt hur bristen på D-vitamin är kopplad till hjärt-kärlsjukdom och övervikt. D-vitaminforskningen var det som fick mig att se på vår hälsa ur ett helhetsperspektiv och näringsforskning blev då en stor passion för mig. Det var också början på min resa som naturterapeut!

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Monica direkt:

  Klinik Sanatos, Henån finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsida:        www.kliniksanatos.com
  Telefon:          0739 - 40 18 99

  Följ mig på Facebook

   

   

  Dela gärna sidan!