fbpx
Meny Stäng

Naturhälsokliniken, Växjö + Vetlanda. Chiropractor och Laserterapeut

Kiropraktik - Laserbehandlingar - Homeopati

Lars Greneskog, Naturhälsokliniken finns på 7999 - Alternativguiden

Hos mig får du ett bra bemötande och en professionell och god vård. Mitt brinnande intresse för kliniken och mitt yrke gör att jag ständigt uppdaterar mig om vad som sker inom min bransch världen över “man måste ständigt utvecklas och följa med tidens nya rön”.

Naturhälsokliniken startade 1996 i Växjö av mig Lars Greneskog. Huvudsakliga verksamheten var Kiropraktik och Homeopati, något år senare började jag med medicinsk laserbehandling och även LPG massage. 2007 öppnade jag även en klinik i Vetlanda som jag har öppen på onsdagar.

KIROPRAKTIK
Ett system för manuell behandling av problem i rörelseapparaten och därmed förbundna besvär. Den vanligaste metoden är manipulation av ryggradens leder. Olika former av sträckande, masserande och korrigerande metoder vid ryggbesvär har använts sedan lång tid tillbaka i olika världsdelar.

MEDICINSK LASERBEHANDLING
En behandling med medicinsk lågeffektlaser (LLT) är smärtfri och helt riskfri. Lågeffektlasern startar självläkningsprocessen i kroppen och man har i 20 år med gott resultat behandlat åkommor såsom Acne, Bältros, Bensår, Herpes, Rosea, Tandköttsproblem, Muskel- och ledbesvär, Värk, Känslolöshet, Inflammationer, Sårinfektioner, Ödem, Nervskador, Tennis- och golfarmbåge, Idrottsskador, Tinitus m.m.

LPG ENDERMOLOGI
En djup bindvävsmassage som luckrar upp en förtätad bindväv samt ökar cirkulationen i kroppen och gör att slaggprodukter kan forslas bort från behandlingsområdet och därigenom ut ur kroppen. Effektivt för att reducera celluliter, ge en förbättrad hudstruktur, uppstramning av huden men även vid muskelvärk, ledvärk, stelhet, problem med vätskeansamlingar m.m.

HOMEOPATISK KONSULTATION
Denna är baserad på samtal där vi ingående går igenom dina symtom, vad som kan ha orsakat dem och vad som kan förbättra / försämra dina besvär.
Klassisk homeopati är en individuell behandlingsform och det homeopatiska läkemedel du blir ordinerad baseras på helheten av dina symtom.

Välkommen!
Lars Greneskog
Naturhälsokliniken

Erfarenhet/Utbildning

Har över 30 års erfarenhet vilket borgar för en professionell behandling

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Friskvård

Kontaktuppgifter

Kontakta Lars direkt:

  Hemsida:        www.naturhalsokliniken.se

  Telefon:           0702 - 15 90 03

  Mottagningar:

  Linnégatan 6B
  352 33  Växjö

  Vitalagatan 15C
  574 32 Vetlanda

  Dela gärna sidan!