Meny Stäng

NK Holistic Therapy

Inom holistisk terapi ligger fokus på hela människan.

NK Holistic Therapy finns på 7999 - Alternativguiden

I holistisk terapi fokuserar jag på dig som helhet, de mentala, känslomässiga och fysiska aspekterna av ditt unika och personliga välbefinnande. Jag kommer att arbeta med dig för att identifiera grundorsaken till de problem du står inför. Det är viktigt att hitta grundorsaken, eftersom sjukdomar och störningar ofta kan orsakas av fysiska, psykiska eller känslomässiga trauman. Syftet med holistisk terapi är att skapa balans och harmoni i kropp och sinne.

Vi kommer att arbeta med olika metoder ifrån evidensbaserad kognitivt beteendeterapi (KBT) i kombination med meditation och andningsövningar för att öka din självförståelse och acceptans. Allt för att uppmuntra och hjälpa dig att anta nya attityder och känslor inför dina livssituationer. Holistisk terapi är inte en snabb lösning, det är en läkningsprocess baserad på acceptans och beteendeförändring.

Var och en av oss är olika och vi behöver olika saker i livet för att vara lyckliga och känna oss uppfyllda. Det är samma sak med våra kroppar, vi kräver olika näringsämnen för att vara friska. En kost som fungerar för dig kanske inte fungerar för någon annan.

För att uppnå detta har jag kombinerat olika kvalifikationer och utbildningar för att arbeta tillsammans med dig och skräddarsy ett unikt och personligt program som passar dina personliga mål.

Du kanske aldrig känner dig helt redo. Ta kontakt med mig ändå!

Lite om mig:

Noha Kadora, Holistic Therapist är med på 7999 - Alternativguiden

- Magisterexamen i samhällsvetenskap
- Kandidatexamen i kommunikation
- Dipl. kognitiv beteendeterapi (KBT)
- Certifierad integrative nutritional health coach
- Certifierad Hatha yoga lärare

Tack vare webbaserade sessioner kan jag arbeta med kunder globalt. Jag bor mellan Dubai, UAE och Malmö, Sverige och kan genomföra face-to-face möten på båda platserna.

Välkommen!
Noha Kadora
NK Holistic Therapy

 

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem, Emotionella problem, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Noha direkt:

    NK Holistic Therapy finns på 7999 - Alternativguiden

    Hemsida:                         www.nkholistictherapy.com
    Telefon:                           +971 50 375 8648
    WhatsApp/Telegram:   +971 50 375 8648

    Facebook  |  Instagram Linkedin