Meny Stäng

Om Guiden för alternativa behandlingar i Sverige – 7999.seOm Guiden för alternativa behandlingar i Sverige

Ansvarig och utvecklare av sidan är jag, Susanne Jönsson, som är grundare av Soul & Heart Journey School och har arbetat med alternativa behandlingar i mer än 20 år. Du hittar mer information om mig och min verksamhet på www.soulheartjourney.se

Mitt engagemang i detta kommer från min önskan att vi ska ha samverkan mellan alternativ och traditionell vård. 7999.se är mitt sätt att skapa ett tydligt alternativ för att man enkelt skall kunna hitta den alternativterapeut man behöver samt att kunna hitta information om olika alternativa behandlingstekniker.

För mig är det viktigt att sidan är oberoende och inte knuten till något förbund eller liknande, vi tror på mångfald och på att alla behövs.

Hör gärna av dig om du har några fler frågor.

Vänliga hälsningar
//Susanne

Är du alternativterapeut och vill veta mer?

Subscribe to our Newsletter