fbpx
Meny Stäng

Pärla Håkans, Åkersberga. Energiterapeut

Få hjälp fysiskt, känslomässigt och mentalt

Pärla Håkans, Energiterapeut i Åkersberga - 7999.se

Varmt välkommen på Energiterapi, massage och healing -  Pärlas Energiterapi vänder sig till hela dig; kropp, själ och ande.

Jag erbjuder Holistisk energiterapi, olika former av massage, samt healing. Allt för att stödja hela dig till balans, helande och att må bra ända inifrån och ut. Energiterapi ger jag även på distans.

Djupgående Energimassage är en helkroppsmassage som ökar cirkulation, energiflöde och är djupt avslappnande för både kropp och själ. Under en behandling kan vi välja att med hjälp av kinesiologi ta reda på grundorsaken till ett eventuellt fysiskt symtom.

Energiterapi är en behandlingsmetod för hela dig. En behandling omfattar samtal, kinesiologi och energibehandling. Genom kinesiologi tar vi reda på grundorsaken till ett symptom eller mående och du får en behandling som är individuellt anpassad efter ditt behov. Vi når det som ligger fysiskt, känslomässigt, mentalt, kost- och näring, samt tidigare liv.

Energiterapi ökar din medvetenhet om dig själv och du kommer närmare dig själv. Varje behandling innefattar en djupgående healing som helar, renar och balanserar. När energin flödar gynnas själslig och fysisk läkning.  Det gör att du får lättare att leva som den du är, i samklang med din inre önskan.

Hos mig kan du få följande behandlingar:

 • Energiterapi
 • Djupgående energimassage
 • Lymfmassage
 • Aromamassage
 • Intuitiv healingmassage
 • Atlantisk healing.

Jag leder även energikvällar sista onsdagen varje månad. Dessa energikvällar innehåller frigörande dans, meditation, änglakort och delning.

Välkommen!
Pärla Håkans
Levande Helande

Erfarenhet/Utbildning

Utbildad energiterapeut.
Utbildad undersköterska
Även utbildad inom metoder som Rosenmetoden, Biopati, Intuitiv massage, Flowdance -terapi och utveckling genom dans, friskvård och Dans för Hälsa.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Pärla direkt:

  Levande Helande i Åkersberga finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsid:a        www.levandehelande.se
  Telefon:           070 369 12 73

  Boka tid:          Tidsbokning online

   

  Dela gärna sidan!