fbpx
Meny Stäng

Reconnective Healing®

av Sara Jansson, The Reconnection International Instructor, Reconnection- Certified Practitioner

Ökat inre välmående och balans i vardagen med Reconnective Healing®

Reconnective Healing® betraktas runt om i världen som ledande inom det framväxande fältet energihälsovård och har fått stöd och validerats genom internationell vetenskaplig forskning under de senaste tjugofem åren.

Fördelarna med Reconnective Healing är mätbara och signifikanta och skapar positiva förändringar på en fysisk, mental, känslomässig och andlig nivå.

Reconnective Healing har vetenskapligt visat sig ha förmåga att:

 • återstrukturera skadat DNA
 • vara två gånger så effektivt som fysioterapi
 • bidra till idrottares topprestation

Ett fascinerande ämne:

Information om Reconnective Healing® finns på 7999 - AlternativguidenDet har visats stor uppmärksamhet internationellt för fenomenet Reconnective Healing® och från att tidigare mestadels lyftas fram i sk spirituella/andliga magasin och Tv shower så har idag även main stream media fått upp ögonen för att ämnet är högaktuellt. Upphovsmannen Eric Pearl bjuds in till TV-shower och hälsomagasin världen över för att berätta om ämnet som är otroligt spännande och omfattande och väcker intresse hos såväl den esoteriskt lagda till den mer vetenskapshungrige.

Runt 100 000 har deltagit på de utbildningar som hålls i världen och utövare hittas både inom alternativ och traditionell sjuk- och friskvård

Fakta:

  • Fritt från religion och ritualer
  • Inga diagnoser ställs och inga specifika sjukdomar botas
  • Syftet är att nå balans
  • 1-3 sessioner är optimalt, dvs, man behöver inte komma tillbaka gång på gång en längre tid för effekt, och 1 session kan räcka för den aktuella situationen.

Läkning och välmående med hjälp av energier och frekvenser
Det vi tidigare såg på som märkligt och annorlunda ser vi idag mer nyfiket och intresserat på. Yoga, meditation, mindfulness och akupunktur t.ex., ses som självklara val för välmående och läkning för många. Vi vill vara i balans för att kunna leva vårt liv fullt ut.

Vi pratar om, och strävar efter, förändring och fördjupad kontakt med vårt inre. Vikten av glädje och harmoni i livet och önskan att stå i vår högsta potential. Det här kan vi påverka med hjälp av Reconnective Healing eftersom det visat sig ha en förmåga att leda människor till balans.

Healing beskrivs fungera med hjälp av subtila energier och är ett ämne som några av oss fortfarande är skeptiska till. Men samtidigt är många människor öppna för att vi i grunden består av energi, och att vi inte bara är biokemiska maskiner. Vetenskapliga studier har visat att vi med Reconnective Healing samspelar med ett brett spektrum av frekvenser som fått namnet Reconnective Healing Frequencies™ och att vi kan lära oss bli medvetna om hur vi själva kan få tillgång till de här frekvenserna för att nå balans och välmående. Både för vår egen skull och för andras.

Energimedicin, eller energi-hälsovård är växande områden idag.
Medicinens framtid handlar om energi, och Reconnective Healing® ligger definitivt i framkant när det gäller framtidens energi-hälsovård.

Reconnective Healing är ett nytt och spännande tillvägagångssätt för att nå välmående och balans i vardagen. Det är vackert, enkelt och tillgängligt för alla.

Du väljer Reconnective Healing när du månar om ditt välmående på alla plan och önskar ge dig själv de bästa förutsättningarna generellt, eller i en specifik situation.

Syftet är ökad hälsa, frihet, expanderat medvetande och en livsutveckling med kvalité. RH är fritt från religion, ritualer och begränsande ideologier, och de som kommer till mig har alla sin individuella idé om varför de kommer. Effekten av RH är många gånger en djupt berörande och livsförändrande upplevelse.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sök dig till en Foundational Practitioner of Reconnective Healing™ och ”The Reconnection-Certified Practitioner™ när du önskar boka healingsessioner för ditt välbefinnande och vill kunna känna dig trygg i att utövaren förmedlar arbetet i sin fullkomlighet. Intyg ska kunna uppvisas.

Med Reconnective Healing varken diagnostiserar, botar eller behandlar vi specifika sjukdomar eller syndrom. Reconnective Healing är ingen ersättning för läkarvård. Som utövare ställer jag inga diagnoser. Om du har sjukdomar så rekommenderar jag dig att i första hand söka läkare. Har du av läkare diagnostiserad sjukdom får du gärna komma för healing, behåll dock din läkarkontakt. Sluta aldrig med av läkare ordinerad medicinering på egen hand utan vänd dig till din vårdgivare.

Författare: Sara Jansson, The Reconnection International Instructor, Reconnection- Certified Practitioner    www.helhjartat.nu

Dela gärna sidan!