fbpx
Meny Stäng

Saga Skimrin, Norrtälje + Stockholm. Coach, Familjekonstellatör

Ökad medvetenhet ger nya perspektiv!

Saga Skimrin, Coach och Familjekonstellatör finns på 7999 - Alternativguiden

Jag heter Saga Skimrin och vill tillsammans med dig skapa en medvetenhet så att du får möjligheter till att utvidga dina perspektiv.

Jag vet att coaching kan nå djupt både till kropp och själ och det bidrar till en unik helhetsupplevelse som kan ge dig djupare insikt om dig själv.

Efter mina coachutbildningar på Coachcompanion blev mitt motto än mer tydligt.
"Tillåt dig att vara i dig själv fullt ut och med det inbjuder du andra att göra detsamma! ”

Min viktigaste värdering är att skapa medvetenhet, min drivkraft är tillåtelse, att följa hjärtat och binda samman allt till en helhet.
Utifrån min erfarenhet genom alla coachmöten med enskilda klienter och grupper har jag förstått att det är hedrande att få bidra till allas växande och att få stå i livets tjänst.

Till min hjälp har jag följande behandlingsformer:

Soul Body Fusion® 
Vår kropp och själ vibrerar på samma frekvens när vi föds, harmoni råder mellan kropp och själ. Livet för med sig en rad olika svåra händelser vilket gör att vi förlorar kontakten till viss del med vår själ. Harmonin mellan kropp och själ försvinner. Vår fysiska kropp blir då i osynkroniserad med vår fantastiska själ och vackra ljuskropp och vi lever därför inte i det välmående och överflöd som vi har möjlighet till.

Med hjälp av Soul Body Fusion® ger vi kropp och själ möjlighet att förenas. Vår oändliga potential öppnas upp så vi kan bli den vi är menade att vara.

Rosenmetoden
Rosenmetoden löser genom lätt beröring upp blockeringar i din kropp. Gamla minnen som vi förtränger stoppas undan i vårt undermedvetna, dessa kan lagra sig som kroppsminnen och visa sig i form av spända muskler, hämmad andning och andra låsningar. Rosenmetoden är en behandling som går på djupet och ger dig en nyckel till din egen personliga utveckling.

Familjekonstellationer
Livets konstellationer eller familjekonstellationer som det också kallas är värdefullt när du vill ändra gamla mönster i ditt liv och vill hitta nya sätt att möta dina relationer på. Varje människas beteende beror och är påverkade av ett antal olika faktorer.

Vi bär omedvetet på andras icke ansvarstagande handlingar som vi fått som barn från våra föräldrar, andra släktingar eller från andra miljöer i livet. Tidigare händelser och trauma kan påverka flera generationer och styra våra liv omedvetet och skapa trassel i vår nuvarande livssituation. Vi kan även ingå i flera olika system, det kan till exempel vara från föreningsliv eller arbetsliv. Dessa olika system får konsekvenser och påverkar vårt sätt att leva.

Livets konstellationer är en metod som inkluderar ett fenomenologiskt och själsligt förhållningssätt med avsikt att blotta dolda dynamiker i system. När det blir synligt får du hjälp att bryta gamla mönster och försonas. Det ger dig tillgång till kärlekens kraft som får energin att flöda igen så att du kan leva ditt eget liv på ett mer optimalt sätt. Arbetet är klient - och lösningsfokuserat.

 

Varmt Välkommen!

Saga Skimrin
Skimrin coaching och handledning

Erfarenhet/Utbildning

Utbildningar

  • Coach på Coachcompanion
  • Familjekonstellatör hos Svenska Institutet för Familje och organisationsKonstellationer
  • Rosenmetoden på Axelsons institute
  • Soulbodyfusion hos Marie Mauritzon

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Saga direkt:

    Telefon: 0704-97 42 04

    Dela gärna sidan!