Meny Stäng

Sanne Winsnes, Mölnlycke. Terapeut

Massage, Healing och Samtalsterapi

Sanne Winsnes, Mölnlycke finns på 7999 - Alternativguiden

Jag heter Sanne, och vill välkomna dig till min mottagning i Mölnlycke!

Med en bred utbildning inom hälsa, men är även medial och arbetar som energi healer, kan jag erbjuda en mängd olika behandlingar allt utifrån vad du behöver. Jag skapar en trygg plats där din kropp och själ kan få landa och få läka.

Samtalsterapi
Vi fokuserar på att vara närvarande i nuet, och vad som hindrar dig att vara det . Vad distraherar dig från att faktiskt vara HÄR fullt ut. Ofta har vi ett stort antal destruktiva mönster eller program, som vi är omedvetna eller halvt medvetna om, som gör att vi har svårt att slappna av, och njuta av nuet och livet

Energimassage & Healing
Jag samtalar med din kropp och dina fält och får då information och vägledning i hur jag kan lösa upp dina blockeringar. Jag använder mig av olika healingströmmar för att lösa upp låsta fält. Energimassage är ett suveränt sätt att läka sig själv på. Kroppen lagrar allt du upplever, och det kan vara i både den fysiska kroppen samt de energifält som omger din kropp.

Klassisk svensk massage
En otroligt effektiv massageform som passar alla i alla olika skeenden i livet. Jag bearbetar muskler och leder på djupet, spända muskler finner sitt naturliga avslappnade läge och ömma punkter blir mjuka områden.

Medial vägledning
Jag och mina guider vägleder dig i det som du behöver stöd och hjälp med.
Distansbehandling via telefon.

Distanshealing med medial vägledning
Jag och mina guider hjälper dig att se var du sitter fast, och öppna space för en ny väg i ditt liv. Jag samtalar även på en energinivå med dig, jag rensar upp din aura, och hjälper till med att lossa på de blockeringar du har som hindrar dig att skapa det du vill i ditt liv.
Distansbehandling via telefon.

 

Varmt välkommen till mig!
Sanne Winsnes

Erfarenhet och utbildningar

Beteendevetare
Fil kand i psykologi
Utbildad samtalsterapeut
Healer
Massör

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem, Emotionella problem, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Sanne direkt:

    Hemsida:      www.sannewinsnes.se
    Telefon:         0709 - 41 58 32

    Boka tid:       Tidsbokning online