Meny Stäng

Stefan Högberg, Norrtälje. Diplomerad kinesiolog

Hej

Jag har jobbat med Komplementära/Alternativa terapier/medicin i 25 år, som Naturterapeut och Kinesiolog.

I en behandling brukar jag titta på de flesta besvär från a-ö som människan kan tänkas besväras av. Jag ser till hela människan och vill gärna hitta orsaken till människans symtom.

Jag erbjuder

Kinesiologi som diagnostik och behandling, samt näring, örtmedicin, homeopati,energi och kroppsbalansering av aura, chakras, meridian terapi,kanalisering, avståndsbalansering, av din energi via foto, hårenergianalys, pers nr, (s k Radionik).

Mitt special område är:

 • Mag- tarm besvär
 • Värk/smärta
 • Allergier
 • Födoämnesöverkänslighet
 • Kemikalier, tungmetaller
 • Parasiter, svamp
 • Toxiner och annat.

Mitt tänk och min filosofi är att jag så långt det bara är möjligt, alltid ser till hela individen, då blir resultaten mest tillfredsställande, det är min erfarenhet,sedan 25 års praktiserande, välkomna till mej😇🌺

Stefan Högberg
Vattumannens Optimal och Naturhälsa S Högberg

Erfarenhet/Utbildning

Diplomerad kinesiolog, kraniosakral terapeut och hälsorådgivare. Utbildning i basmedicin, örter och näring samt flertalet kurser i homeopati och frekvensmedicin.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiskt, Friskvård

Kontaktuppgifter

Kontakta Stefan direkt:

  Hemsida: www.norrtaljehalsocenter.se

  Telefon: 0768-469745