fbpx
Meny Stäng

Susanne Jönsson, Tollarp. Cert. Helhetsterapeut

Susanne Jönsson, Cert. Helhetsterapeut, lärare och författare finns på 7999 - Alternativguiden

Helhetsterapeut och lärare med mer än 20 års professionell arbetslivserfarenhet inom alternativa behandlingsmetoder. Susanne är också grundaren av HelhetsCentrum.

HelhetsCentrum - Soul & Heart Journey School
En skola för alternativ friskvård och personlig utveckling.

Vi finns för dig som vill utforska dina inre förmågor och kunna leva i balans och välmående till kropp och själ.

Vi har kurser och utbildningar i Personlig utveckling med inriktning på din inre kunskap, på många orter i Sverige. Du kan också lära dig på distans med våra anpassade online-utbildningar.

Susanne Jönsson är grundaren av skolan och hennes kunskap bygger på uråldrig visdom och den nya kunskap som finns på Jorden idag.

Hennes arbete kombinerar den gamla kunskapen och de nya metoderna, för att skapa en modern teknik som är både effektiv och säker att arbeta med.  Kropp och själ påverkar varandra. Därför sätter vi alltid helheten i centrum, både när det gäller utbildningar och behandlingar.

Jag vet att alla har tillgång till all kunskap inom sig, det gäller bara att använda rätt nycklar för att komma dit. Det är viktigt att utvecklas i balans, "med fötterna på Jorden", då kan du komma precis så långt som du önskar - och må bra under hela processen.

Varmt välkommen hit!

//Susanne Jönsson
HelhetsCentrum - Soul & Heart Journey School

Erfarenhet/Utbildning

Grundaren av HelhetsCentrum - Soul & Heart Journey School med mer än 20 års erfarenhet som Helhetsterapeut och lärare inom alternativa behandlingsmetoder.

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård

Kontaktuppgifter

Kontakta Susanne direkt:

    Dela gärna sidan!