fbpx
Meny Stäng

TFT Mälardalen, Västerås.

Allt fler väljer TankeFältTerapi!

Ann-margret Lövling på TFT Mälardalen finns på 7999 - Alternativguiden

TankeFältTerapi – är en energimedicinsk behandlingsmetod som stimulerar kroppens självläkande egenskaper. TFT är en skonsam och mild behandlingsmetod där du inte behöver utsätta dig för långvariga plågsamma konfrontationer med det som smärtar dig.

Vi guidar dig varsamt in i de tankefält som ska behandlas, i den takt som du själv upplever är OK. Intensiteten i obehagskänslan elimineras i regel inom loppet av några minuter.

 • TFT, TankeFältTerapi lindrar vid:
  Oro, rädsla, trauma, fobier, stress, depression, ilska, sorg, beroende, låg självkänsla m.m.
 • Vad händer vid en behandling?
  TFT påverkar inte din personlighet eller förändrar dina uppfattningar och grundläggande värderingar. TFT eliminerar enbart dina obehagliga irrationella känsloupplevelser som begränsar din vardag och med hjälp av TFT släpper du därmed med fram den naturliga, sunda individen inom dig.
  Våra behandlingssessioner slutar ofta med att klienten känner en skön avslappnad trötthet och visar prov på glädje och värme, skratt och humor - och vi delar den glädjen med våra klienter!
 • Hur många behandlingar behövs?
  Då jag, av erfarenhet, vet att du som klient oftast upplever att problemet starkt reduceras redan efter en till två behandlingstillfällen, är behovet av behandlingstid ofta inte större än max 3 - 5 behandlingstillfällen.
  Behandlingstimmarna innehåller både behandling och undervisning i självbehandling. Du får ett ”verktyg” – en metod som hjälper dig att i framtiden, om behovet skulle uppstå, hjälpa dig själv.
  Vid behandling med TFT erhåller man oftast en mycket snabb lindring av problemen.
 • Var kan jag få behandling?
  Min mottagning finns hos Hälsoteamet i Västerås men du kan även få behandling via telefon i hela Sverige. Boka tid gör du enkelt via tidsbokning nedan eller kontakta mig.

Lär dig mer om TFT
Boken No Open Wounds av Robert L Bray finns nu översatt till svenska och du hittar den här

Varmt välkommen att kontakta mig

Ann-margret Lövling
TFT Mälardalen

Erfarenhet/Utbildning

Grundutbildning i TFT-algo 2004, vidareutbildning i TFT-diagnostics 2007.
I november 2023 uppdaterade jag den utbildningen, hos Callahan Techniques Ltd med de senaste rönen inom TFT Diagnostic.
I november 2011 utbildade jag mig till TFTs högsta utbildningsnivå, Advanced/VT. I januari 2024 förnyade jag ovanstående utbildning med de senaste och uppdaterade forsknings- och kunskapsnivåerna inom Thought Field Therapy Advanced/VT.
I december 2023 blev jag, av Callahan Techniques TFT Thought Field Therapy®, Certifierad utbildare inom TankeFältTerapi Algoritm (originalet inom tapping-tekniken).
2008 var jag klar med en 2-årig deltidsutbildning i Basmedicin. Jag har också läst ett antal kurser i psykologi på Mälardalens högskola

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Ann-margret direkt:

  Hemsida:       www.tftmalardalen.se
  Telefon:          070 - 642 57 19

  Boka tid:        Tidsbokning online

  Följ mig på Facebook

  Dela gärna sidan!