fbpx
Meny Stäng

Ulrika Viidas, Vara. Healer

Healing - Coaching - Vägledning

Ulrika Viidas i Vara, Healer och Coach finns på 7999 - Alternativguiden

Hos mig får du hjälp att må bra och få balans i ditt inre och yttre liv .  

Jag är utbildad i olika healingmetoder och arbetar med framförallt reikihealing men även med andra behandlingar som solljushealing och andlig coaching.

Jag erbjuder:

Reikihealing - en mjuk, avslappnande och effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser, löser upp blockeringar och fyller på energiförrådet.

Solljushealing -  arbetar mycket effektivt med sorger och smärta av olika slag. Healingen kan ge en känsla av pånyttfödelse och inre helande. Energin framkallar också glädje och lugn i sinnet och man känner sig ofta avspänd och balanserad efteråt.

Guld- och silvervioletta flamman - renar och omvandlar effekten av negativa känslor och minnen i vårt undermedvetna som orsakar olika fysiska och psykiska symptom.

Andlig coachning - jag hjälper dig hitta ett nytt förhållningssätt till livet. Genom samtal pratar vi om vad som finns mer, om vad andlighet är, om tacksamhet och tillit. Vi fördjupar oss i hur det är att vara vägledd och i balans och hur du – genom ditt sätt att tänka, reagera, agera och förhålla dig till dig själv och omvärlden – kan påverka ditt liv och dina möjligheter.

Vägledning - med hjälp av orakelkortens symboler samt min intuition kan jag hjälpa dig med olika frågeställningar eller rent allmänt om vad livet har i beredskap.

Mina behandlingar och tjänster går att få på distans om du inte vill eller har svårt att komma till mig. Jag kan också, vid behov, komma hem till dig.

Varmt välkommen!
Ulrika Viidas
HealaDig

Erfarenhet/Utbildning

Reikihealing, 2019
Solljushealing, 2019
Guld och silvervioletta flammande healing, 2021
Diplomerad andlig coach, 2022

Ansluten till Epassi

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem   |   Emotionella problem   |   Friskvård   |   Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Ulrika direkt:

    HealaDig i Vara finns på 7999 - Alternativguiden

    Hemsida:        www.healadig.com

    Telefon:          0709 - 52 49 01

    Facebook  |  Instagram

    Dela gärna sidan!