Meny Stäng

Veronica Örfelth, Tranås. Samtalsterapeut

Samtalsterapi och välgörande behandlingar

Veronica Örfelth, samtalsterapeut finns på 7999 - Alternativguiden

"Vi vill att varje person som kommer till oss hittar något som förbättrar livet för dem och att livskvalitén i någon mån har höjts i samband med att vi utförde vår tjänst.
Vår ambition är att Du ska bli så nöjd att du även vill rekommendera oss till dina vänner och bekanta."

Våra olika vägar för inre och yttre naturlig hälsa och välmående:

 • Coachning enligt KBT och ACT till enskilda, par och familjer. En mycket effektiv form av coachning som lägger stor vikt vid det egna ansvaret i den personliga utvecklingen. Behöver du uppmärksamma dig själv för att komma vidare i ditt liv? Ta stöd på din väg. Kom och ventilera. Fullständig sekretess och diskretion.
 • Falun Dafa är en högeffektiv qigong-kultiveringsmetod för kropp och hjärta/sinne baserat på universums lag: - Att vara sann - godhjärtad och tolerant mot sig själv och andra.
 • Infraröd bastu ger dig solens välgörande beståndsdelar på bara en halvtimma och i behagligare värme än i den traditionella bastun.
 • Ceragem massagebehandling. Ceragemsängen är en mångsidig och djupverkande thermomassagesäng, som med infrarött ljus och värme ger kroppen optimal återhämtning.
 • Öronljusbehandling som rengör dina hörselgångar effektivt och smärtfritt.
 • Hälsoanalys med ITOVI scanning som ger en analys av vilka örter, växter och mineraler du kan må bra av att tillföra din kropp och sinne.
 • Välgörande fotbad med återuppbyggande salter, vårdande oljor och mineraler. Efter cirka 15-20 minuter, när du tagit upp dem ur badet ges dina fötter en fuktbevarande boost i form av kallpressad eterisk olja
 • Produkter. Vi använder i våra behandlingar och säljer eteriska oljor från Young Living. Väl beprövade  innehållande örter, mineraler, växter och rötter som odlats på utvalda gårdar där marken hållits fri från kemikalier under minst 50 år.

 

Vi vill vara ett alternativ till ett mer glädjerikt liv där både det inre och det yttre spelar roll för att Du ska blomma ut att bli ditt bästa DU.

Välkommen till oss!
Veronica Örfelth
LEVA skönhet & välmående

Erfarenhet/Utbildning

Samtalsterapeut.
Diplomerad Livscoach, par-, grupp och relationscoach, Certifierad KBT/ACCT coach.
Avslappnings och mental tränings terapeut.
Falun Dafa instruktör.
Regndroppsmassör.
ITOVI/Aromaterapeut.
Välmåendecoach

Arbetar med klienter inom följande kategorier

Fysiska problem, Emotionella problem, Friskvård, Välmående

Kontaktuppgifter

Kontakta Veronica direkt:

  LEVA skönhet & välmående i Tranås finns på 7999 - Alternativguiden

  Hemsida:    www.leva-center.se
  Telefon:       070 34 96 399

  Boka tid:      Tidsbokning online

  Facebook  |  Instagram